top of page

Θαλασσινά..

 

Σε αυτή την ενότητα συναντάμε τα πιάτα με τα θαλασσινά, τα οποία ως επί το πλείστον είναι μαγειρευτά και συνάμα είναι συνήθως και νηστίσιμα.

Καλαμαράκια

Φρεσκοκατεψυγμένα καλαμαράκια τηγανισμένα σε φρέσκο ηλιέλαιο, αφράτα και πολύ νόστιμα.

Καλαμαράκι με ρύζι

Καλαμαράκι με ρύζι μαγειρευτό με κόκκινη ντομάτα. Το συγκεκριμένο πιάτο περιλαμβάνει επίσης πράσινη πιπεριά, κόκκινη πιπεριά φλωρίνης, φρεσκοκομμένο άνηθο, φύλλα δάφνης και μανιτάρια κομμένα.

Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό

Χταποδάκι μαγειρευτό με μακαρόνι κοφτό και φρέσκια ντομάτα. Το πιάτο αυτό το συναντάμε κυρίως κατά τη διάρκεια νηστειών.

Σουπιές με σπανάκι

Σουπιές με φρέσκο σπανάκι, μαγειρεμένες με κόκκινη σάλτσα ντομάτας, κρεμμυδάκι ξερό και φρέσκο.

Μακαρονάδα του ψαρά

Μακαρονάδα του Ψαρά. Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα ντομάτας, φρεσκοκομμένο μαϊδανό και ρίγανη, καλαμαράκια μαγειρευτά, μύδια και γαρίδες βρασμένες γκραντιναρισμένα όλα μαζί στο φούρνο.

bottom of page